A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

Poncius Kft.

Szabó Attila Ügyvezető:

Az előző tulajdonos a Total Profit Könyvelő Iroda segítségével alapította a kft-t. Amikor megvásároltuk a céget, az ő tanácsára hagytuk vállalkozásunk könyvelését az irodánál és nem csalódtunk.

Igen elfoglaltak vagyunk, de rugalmas hozzáállásuknak köszönhetően mindig meg tudtuk oldani a zökkenőmentes kapcsolattartást.  A kft. előtt álló adózási és könyvelési feladatok megoldásában megfelelő partnernek bizonyultak, így erőinket vállalkozásunk működtetésére tudtuk összpontosítani, mégsem volt eddig az adóhatósággal semmi problémánk. Csak ajánlani tudom őket.

www.rockrandevu.hu

Könyvelés

Sokféle könyvelő van, és bár az alapok adottak, jelentős különbségek lehetnek a könyvelés módjában, a szolgáltatás minőségében. Mi komplex könyvelési szolgáltatást kínálunk, és felelősséget vállalunk az elvégzett munkáért! Könyvelő munkatársaink mind mérlegképes képesítéssel és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Teljes körű bérszámfejtés a klasszikus bér- és munkaügyi feladatok ellátásával, és még többel: segítünk egy olyan juttatási rendszer kialakításában, amely a lehető legkisebb adó- és járulékfizetési vonzattal jár, ugyanakkor a foglalkoztatottak számára is korrekt bérezést tesz lehetővé.

Cégalapítás

Ingyenes cégalapítás, ami valóban ingyenes? Igen, mi most díjmentesen végezzük el a cégalapítást, amennyiben minket bíz meg a könyveléssel. Pontosabban fogalmazva: a cégalapítás minden költségét levonjuk a könyvelési díjból! Így két legyet üthet egy csapásra, hiszen a cégalapítás mellett, a könyvelése is jó kezekbe kerül.

Adótanácsadás

Szeretné csökkenteni vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit? Segítünk! Az adótanácsadás, illetve adótervezés jelentős költségcsökkentést tesz lehetővé, ha szakértőkre bízza az elemzést és az adóstratégia kialakítását. Könyvelő irodánkban az első adótanácsadás ingyenes!