A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

Alkotmánybíróság döntött a vagyonadóról

Örömmel tájékoztatom kedves látogatóinkat, hogy az Alkotmánybíróság a vagyonadóról szóló törvényen belül, a lakóingatlanok adójáról szóló fejezeteket hatályon kívül helyezte. Így az már biztos, hogy ebben a kormányzati ciklusban, a lakóingatlanok után nem kerül új adónem bevezetésre.

Felhívjuk a figyelmet azonban arra, hogy a nagyteljesítményű személygépkocsik, vízi és légi járművek után az adófizetési kötelezettség továbbra is fent marad. A gépkocsiknál a kötelezettség alsó határa 125 kilowatt, az-az 170 lóerő. Ha érdeklik Önöket a további részletek, bővebben olvashatnak róla, a vagyonadóról szóló írásunkban.

Földes Gábor

Ügyvezető

Közgazdász
Adótanácsadó
Mérlegképes könyvelő

 

 

Könyvelés

Sokféle könyvelő van, és bár az alapok adottak, jelentős különbségek lehetnek a könyvelés módjában, a szolgáltatás minőségében. Mi komplex könyvelési szolgáltatást kínálunk, és felelősséget vállalunk az elvégzett munkáért! Könyvelő munkatársaink mind mérlegképes képesítéssel és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Teljes körű bérszámfejtés a klasszikus bér- és munkaügyi feladatok ellátásával, és még többel: segítünk egy olyan juttatási rendszer kialakításában, amely a lehető legkisebb adó- és járulékfizetési vonzattal jár, ugyanakkor a foglalkoztatottak számára is korrekt bérezést tesz lehetővé.

Cégalapítás

Ingyenes cégalapítás, ami valóban ingyenes? Igen, mi most díjmentesen végezzük el a cégalapítást, amennyiben minket bíz meg a könyveléssel. Pontosabban fogalmazva: a cégalapítás minden költségét levonjuk a könyvelési díjból! Így két legyet üthet egy csapásra, hiszen a cégalapítás mellett, a könyvelése is jó kezekbe kerül.

Adótanácsadás

Szeretné csökkenteni vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit? Segítünk! Az adótanácsadás, illetve adótervezés jelentős költségcsökkentést tesz lehetővé, ha szakértőkre bízza az elemzést és az adóstratégia kialakítását. Könyvelő irodánkban az első adótanácsadás ingyenes!