A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

Party Mix Kft.

Barna-Chrestels Olívia Ügyvezető:

2007 év eleje óta könyveli a vállalkozásunkat a Total Profit Könyvelő Iroda. Akkor még nem a mi tulajdonunkban volt, de amikor megvásároltuk a céget, az előző tulajdonos, Góth Miklós László javaslatára döntöttünk arról, hogy tovább folytatjuk az együttműködést a könyvelő irodával.

Döntésünket azóta sem bántuk meg. Folyamatosan segítséget nyújtanak, hogy adó és járulékfizetésünk a körülményeket figyelembe véve, számunkra elfogadható módon alakuljon. A törvényi lehetőségek kihasználásával segítik terheink optimalizálását.

A hatóságokkal sem voltak soha gondjaink. Sajnos messze lakunk az irodától, de még ez sem okozott zavart a könyvelésben, rugalmas hozzáállásuknak köszönhetően. Csak ajánlani tudom a Total Profit Könyvelő Irodát.

www.partysofor.hu

Könyvelés

Sokféle könyvelő van, és bár az alapok adottak, jelentős különbségek lehetnek a könyvelés módjában, a szolgáltatás minőségében. Mi komplex könyvelési szolgáltatást kínálunk, és felelősséget vállalunk az elvégzett munkáért! Könyvelő munkatársaink mind mérlegképes képesítéssel és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Teljes körű bérszámfejtés a klasszikus bér- és munkaügyi feladatok ellátásával, és még többel: segítünk egy olyan juttatási rendszer kialakításában, amely a lehető legkisebb adó- és járulékfizetési vonzattal jár, ugyanakkor a foglalkoztatottak számára is korrekt bérezést tesz lehetővé.

Cégalapítás

Ingyenes cégalapítás, ami valóban ingyenes? Igen, mi most díjmentesen végezzük el a cégalapítást, amennyiben minket bíz meg a könyveléssel. Pontosabban fogalmazva: a cégalapítás minden költségét levonjuk a könyvelési díjból! Így két legyet üthet egy csapásra, hiszen a cégalapítás mellett, a könyvelése is jó kezekbe kerül.

Adótanácsadás

Szeretné csökkenteni vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit? Segítünk! Az adótanácsadás, illetve adótervezés jelentős költségcsökkentést tesz lehetővé, ha szakértőkre bízza az elemzést és az adóstratégia kialakítását. Könyvelő irodánkban az első adótanácsadás ingyenes!