A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

Gátigáz Klíma Kft.

Gátiné Fábián Erzsébet Ügyvezető:

2006-ban alapítottuk Férjemmel a vállalkozásunkat. Azóta a Total Profit Könyvelő Irodával könyveltetünk. Munkájuknak, szakmai felkészültségüknek, folyamatos és kiegyensúlyozott együttműködésünknek köszönhetően költségvetési kapcsolataink mindvégig rendezettek voltak, soha egyetlen felszólítást, figyelmeztetést, vagy büntetést nem kaptunk.

Segítségükkel a vállalkozásunk helyzete mindvégig átlátható és tervezett volt, így nyugodtan tudtuk energiáinkat a saját munkánkra összpontosítani.

Az utóbbi időkben az együttműködésünk kezd kiszélesedni, több ízben igényelték cégünk segítségét. 2009 tavaszán például, új irodájuk klíma berendezéseinek telepítésében közreműködtünk.

Ha a vállalkozásuk bővítésére szeretnék fordítani energiáikat és nem szeretik a kellemetlen meglepetéseket, azt javaslom, hogy bízzák a könyvelésüket a Total Profit Könyvelő Irodára.

www.gatigazklima.hu

Könyvelés

Sokféle könyvelő van, és bár az alapok adottak, jelentős különbségek lehetnek a könyvelés módjában, a szolgáltatás minőségében. Mi komplex könyvelési szolgáltatást kínálunk, és felelősséget vállalunk az elvégzett munkáért! Könyvelő munkatársaink mind mérlegképes képesítéssel és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Teljes körű bérszámfejtés a klasszikus bér- és munkaügyi feladatok ellátásával, és még többel: segítünk egy olyan juttatási rendszer kialakításában, amely a lehető legkisebb adó- és járulékfizetési vonzattal jár, ugyanakkor a foglalkoztatottak számára is korrekt bérezést tesz lehetővé.

Cégalapítás

Ingyenes cégalapítás, ami valóban ingyenes? Igen, mi most díjmentesen végezzük el a cégalapítást, amennyiben minket bíz meg a könyveléssel. Pontosabban fogalmazva: a cégalapítás minden költségét levonjuk a könyvelési díjból! Így két legyet üthet egy csapásra, hiszen a cégalapítás mellett, a könyvelése is jó kezekbe kerül.

Adótanácsadás

Szeretné csökkenteni vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit? Segítünk! Az adótanácsadás, illetve adótervezés jelentős költségcsökkentést tesz lehetővé, ha szakértőkre bízza az elemzést és az adóstratégia kialakítását. Könyvelő irodánkban az első adótanácsadás ingyenes!