A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

Akciók

Ügyfeleink kedvükre válogathatnak a könyvelő iroda akciói között, tovább csökkentve ezzel a fizetendő könyvelés díját!

Cégalapítás ingyen

Vállalkozást szeretne alapítani? Ügyvédet, könyvelőt keres? Kezünkben a megoldás! Nagy gyakorlattal rendelkező ügyvéd partnerünk segítségével, a könyvelő iroda végigvezeti Önt a cégalapítás nehézségein és fizeti Ön helyett a cégalapítás ügyvédi munkadíját. Sőt, az aláírási címpéldány most ajándék!

Van saját ügyvédje? Nem gond! A Total Profit Könyvelő Iroda ekkor is átvállalja Ön helyett a munkadíjat bruttó 30.000 Ft-ig!


Tanácsadás ingyen

Társaságot alapítana és tanácstalan? Túl sok adót és járulékot fizet? Egyéb adózási gondjai vannak? Kérjen tőlünk tanácsot! A tanácsadás díja levonásra kerül az első havi díjból, amennyiben nálunk alapítja társaságát, és/vagy nálunk könyveltet.


Első két hónap ingyen

Legújabb akciónk keretében, ha most vált könyvelőt és/vagy most hozza könyvelő irodánkhoz könyvelését, az első két havi könyvelés díjmentes!


Ügyfélszerző akció

Amennyiben elégedett ügyfele könyvelő irodánknak és ajánl minket, tehát az általa küldött új ügyféllel szerződést kötünk, ezt könyvelő irodánk egy havi könyvelés díj elengedésével köszöni meg.

Bízza ránk cégügyeit! Mobil: 30/389 9918

A sikeres együttműködés további biztosítéka, hogy minőségi és elégedettségi garanciát vállalunk!

Visszahívást kérek

konyveles-garancia

Könyvelés

Sokféle könyvelő van, és bár az alapok adottak, jelentős különbségek lehetnek a könyvelés módjában, a szolgáltatás minőségében. Mi komplex könyvelési szolgáltatást kínálunk, és felelősséget vállalunk az elvégzett munkáért! Könyvelő munkatársaink mind mérlegképes képesítéssel és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Teljes körű bérszámfejtés a klasszikus bér- és munkaügyi feladatok ellátásával, és még többel: segítünk egy olyan juttatási rendszer kialakításában, amely a lehető legkisebb adó- és járulékfizetési vonzattal jár, ugyanakkor a foglalkoztatottak számára is korrekt bérezést tesz lehetővé.

Cégalapítás

Ingyenes cégalapítás, ami valóban ingyenes? Igen, mi most díjmentesen végezzük el a cégalapítást, amennyiben minket bíz meg a könyveléssel. Pontosabban fogalmazva: a cégalapítás minden költségét levonjuk a könyvelési díjból! Így két legyet üthet egy csapásra, hiszen a cégalapítás mellett, a könyvelése is jó kezekbe kerül.

Adótanácsadás

Szeretné csökkenteni vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit? Segítünk! Az adótanácsadás, illetve adótervezés jelentős költségcsökkentést tesz lehetővé, ha szakértőkre bízza az elemzést és az adóstratégia kialakítását. Könyvelő irodánkban az első adótanácsadás ingyenes!