Cím

1161 Budapest, Hársfavirág utca 53. fsz.1. 1-es kapucsengő

a

Szolgáltatásaink

 1. Nyitólap
 2. Szolgáltatásaink

Könyvelés

A könyvelés szolgáltatásainak hosszadalmas és érdektelen felsorolása helyett, álljon itt inkább az, hogy miben tudunk Önnek segíteni.

 Túl sok a vállalkozás tagi hitele és fél a vagyonosodási vizsgálattól?
 Túl magas a házi pénztára és emiatt NAV bírságra számít?
 Nagy az adózás előtti eredménye és nem tud sok adót fizetni?

Felkészült könyvelő kollegáink a jogszabályi lehetőségek maximális kihasználásával folyamatosan azon dolgoznak, hogy megtalálják a megoldást!

A könyvelés költségeit csökkentheti
akcióink segítségével!

A könyvelés feladatainak megoldása során precíz és felelősségteljes munkára, modern informatikai háttérre, döntéseihez gyors információkra és tanácsokra is számíthat. Könyvelő kollégáink a könyvelés feladatainak végzése közben tudásuk legjavát kínálják ahhoz, hogy a vállalkozások működése alatt végrehajtott ügyletek pontosan, megbízhatóan és a hatályos törvényeknek megfelelően legyenek adminisztrálva.

A könyvelés feladatait könyvelő munkatársaink mindig napra készen látják el, amely során könyvelő irodánk ügyfelei mindig pontos és aktuális tájékoztatást kapnak vállalkozásuk pénzügyi helyzetéről.

A könyvelés közben tudomásunkra jutott információkat, adatokat a legszigorúbb követelményeknek megfelelő titoktartással kezeljük, könyvelő munkatársaink titoktartási kötelezettségét könyvelő irodánk szerződésben is megerősíti.

  •  Bejelentési, ill. változás bejelentési kötelezettségek teljesítése
  •  Analitikus nyilvántartások vezetése
  •  Magánnyugdíjpénztári tagdíjbevallások elkészítése
  •  Havi illetmények, bérek számfejtése
  •  Képviselet ellátása az adóhatóságok előtt
  •  Adóhatóságokkal folytatott egyeztetések, levelezések lebonyolítása
  •  Főkönyvi kivonatok készítése
  •  Évközi és év végi bevallások, adatszolgáltatások elkészítése
  •  Egyszerűsített, valamint éves beszámolók elkészítése (mérleg, eredmény-kimutatás, kiegészítő melléklet)
  •  NYENYI adatszolgáltatások elkészítése
  • Munkáltatói, kifizetői adatszolgáltatások elkészítése
  • Kapcsolattartás a könyvvizsgálóval, ügyvéddel
  • Számviteli politika, számlarend és a könyvelés egyéb szabályzatainak elkészítése
  • Főkönyvi könyvelés a kettős könyvvitel rendszerében: vevő-, szállító-, pénztár-, bank, vegyes-, bér-, tárgyi eszköz könyvelés
  • Főkönyvi könyvelés az egyszeres könyvvitel rendszerében

Szolgáltatásaink

Cégalapítás

Most bruttó 15.000 Ft összköltséggel alapíthatja meg vállalkozását, melyet teljes egészében a könyvelés díjából levonunk.

Könyvelés

Szolgáltatásainak hosszadalmas és érdektelen felsorolása helyett, álljon itt inkább az, hogy miben tudunk Önnek segíteni.

Bérszámfejtés

Fontos egy olyan juttatási rendszer kialakítása, amely a legkevesebb fizetési kötelezettséggel jár.

Adótanácsadás

Az adótervezés, mint tudomány, egyre nagyobb szerepet kellene, hogy betöltsön a vállalkozások életében.
{Lassan tíz éve, hogy barátaimmal, több cég könyvelését helyeztük át a Total Profit Könyvelő Irodához. Az azóta eltelt idő alatt, sikerült a végzett munkájuk magas színvonaláról alapos képet kapnunk, hiszen sok közös feladatot hajtottunk végre sikeresen. A napi feladatokon túl, segítséget nyújtottak több új cég alapításában és átestünk számtalan NAV ellenőrzésen. Több egész éves áfa revízión, kiutalás előtti ellenőrzésen, néhány munkaügyi ellenőrzésen és egy alakulás utáni ellenőrzésen. Örömmel mondhatom, hogy a jó munkának és az ellenőrzésekre való sikeres felkészülésnek köszönhetően valamennyi ellenőrzés cégeink számára pozitívan végződött. Ki kell emelnem a sikeres áfa visszaigényléseket, melyek során, büntetés nélkül kaptuk vissza az összes, visszaigényelt adót. Még minket is megleptek azok az elismerő szavak, melyeket a NAV ellenőrök az éves áfa revízió végén, értékelés közben megfogalmaztak: olyan precízen könyvelt, rendezett anyagot kaptak, melyet példaképül lehet állítani a könyvelői szakma elé. Úgy gondolom, hogy ezek után nem is mondhatok mást, mint, hogy nyugodtan ajánlom bárkinek a Total Profit Könyvelő Iroda szolgáltatását.
Pap Zoltán
Ügyvezető
iPon Computer Kft.
{2006-ban alapítottam társaságomat. A Total Profit Könyvelő Irodát ekkor kerestem fel egyik üzleti partnerem javaslatára, akinek a cégét már 2003 óta könyvelik nagy megelégedésére. Ezt a lépésemet az óta sem bántam meg. A szerződésünk megkötése után haladéktalanul megkezdték a munkát és visszamenőleg is megtettek mindent, ami szükséges volt. A cégemben történt kezdeti beruházások áfa visszaigénylése a segítségükkel nem jelentett problémát. Szeretem, hogy velük az ügyintézés egyszerű és zökkenőmentes. Közös tennivalóinkat, találkozásainkat a feszített munkaidő beosztásomhoz igazítva, rugalmasan tudjuk ütemezni, előre mindig felkészülten fogadnak és gyorsan meg tudjuk beszélni az aktuális teendőket. Kritikus esetekben akár telefonon is azonnal segítségemre tudnak lenni. Precizitásuknak és naprakész szaktudásuknak köszönhetően még nem akadt problémám a hatóságokkal. Soha egy késett bevallás, felszólítás, pláne egy büntetés.
Lázár Gábor
Ügyvezető
VLG Multimédia Kft.
{Társaságunk könyvelését 2005 év eleje óta végzi megelégedésünkre a Total Profit Könyvelő Iroda. Az előző könyvelőnk már sajnos hosszú ideje betegeskedett, így a könyvelés átadására meglehetősen nehéz körülmények között került sor. Az új iroda kemény munkával rendezte cégünk könyvelését, ami azóta zökkenőmentesen bonyolódik. Társaságunk több irányú tevékenységet folytatott az elmúlt években, amely időnként komoly szakmai kihívás elé állította a cég vezetését, illetve könyvelésünket. A segítségükkel azonban mindig sikerült megtalálni a törvényes, de ránk nézve kedvező megoldásokat. Az évek során több alkalommal kaptunk NAV ellenőrzést, amely mindig problémamentesen fejeződött be, sőt, könyvelésünk az ellenőröktől néhány ízben dicséretet is kapott. A több éves együttműködés során, szívélyes munkakapcsolat alakult ki a könyvelő iroda kollektívájával. Személyes találkozóinkon, ha az időnk engedi, a könyvelésen túlmutató hasznos és érdekes beszélgetésekre is sor szokott kerülni. Érdemes megemlítenem még a könyvelési díjat. Tevékenységünk jellege és nagyságrendje miatt, úgy gondolom, hogy nem tartozunk a keveset fizető ügyfelek közé, de ennek ellenére korrektnek és arányosnak tartom a fizetett díjat, a nyújtott szolgáltatás mértékét és színvonalát figyelembe véve.
Balássy Zsolt
Ügyvezető
Balássy Connection Kft.
{Régóta ismerjük egymást a tulajdonosokkal, jó pár éve dolgozunk már együtt, a legnagyobb megelégedéssel. Naprakész, precíz könyvelés és folyamatos tájékoztatás, egyeztetés jellemzi az iroda munkáját. Minden kérésünknek rövid időn belül eleget tesznek. Biztos kezekben érzem a cégünk könyvelését!
Csintalan Zsolt
Ügyvezető
Alba-Szerszám Kft
{Több, mint tíz éve dolgozom együtt a Total Profit Kft-vel. Magas szakmai színvonal, megbízhatóság, rugalmasság, precizitás és pontosság jellemzi őket!  Időben és kérés nélkül jelzik, ha bármilyen törvényváltozás van, vagy határidő közeledik. A havi kötelezettségeinket időben, rendszeresen megkapjuk, ha kérdésünk van készséggel állnak rendelkezésünkre. Könnyű velük dolgozni és gyorsak! Csak ajánlani tudom őket bárkinek!
Laczkó Adrienn
Ügyvezető
Aquiral Kft
{A Total Profit Könyvelő Iroda 2006 óta nyújt számunkra teljeskörű számviteli szolgáltatást. Ez idő alatt sok változáson mentünk keresztül. Működő céget értékesítettünk, új társaságot alapítottunk, tevékenységet módosítottunk, de a könyvelő iroda mindvégig hűséges, megbízható partnerünk maradt, színvonalas szolgáltatásával segítette elképzeléseink végrehajtását. Igen fontosnak tartom kiemelni, hogy két ízben egész éves áfa revíziót folytattak társaságunknál, egy dolgot leszámítva, (az sem az iroda hibájából), sikerrel vettük az ellenőrzéseket. Az előbbiek tükrében úgy gondolom, hogy aki a Total Profit Könyvelő Irodával könyveltet, jó kezekbe helyezi cége anyagát.
Fábián Szabolcs
Ügyvezető
Telima Kft.