A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

Cégalapítás ingyen

Cégalapítás ingyen? Igen, a cégalapítás most ingyenes, ha irodánkat bízza meg a könyveléssel!

Piacvezető ajánlat: A cégalapítás teljes költségét, a könyvelési díjból levonjuk!

Részletek: Most bruttó 15.000 Ft összköltséggel alapíthatja meg vállalkozását, melyet teljes egészében a könyvelés díjából levonunk. Nincs más rejtett költség! Sőt, most aláírási címpéldányt adunk ajándékba.

Ezért csak a könyvelési szolgáltatást kell irodánknál igénybe venni. (Könyveltetni így is, úgy is szükséges.) Székhelyszolgáltatást nem kell rendelnie. A vállalkozások döntő többségének nincs is rá semmi szüksége, így csak felesleges költség a számukra. Továbbá nem kell 1 évi, 6 havi, de még 3 havi könyvelés díját sem kifizetni előre, azt csak a szolgáltatás nyújtása után kerül számlázásra.

A cégalapítást kerületünk elismert, nagy tudású, precíz és lelkiismeretes szakember hírében álló ügyvéde végzi, szoros együttműködésben könyvelő irodánk adótanácsadó, közgazdász, mérlegképes könyvelő képesítésű szakember gárdájával. Együtt minden problémára megtaláljuk az optimális megoldást.

Egyedüli ajánlat a szakmában: Ragaszkodik saját ügyvédéhez? Ez sem gond. Könyvelő irodánk átvállalja az ügyvédi munkadíjat bruttó 30.000 Ft erejéig, oly módon, hogy azt a könyvelési díjból kedvezményként levonjuk. Egyéb feltételekre a fentiek vonatkoznak.


Cégalapítás csomagjaink

Ingyen cégalapítás

1) Best' of cégalapítás csomag

Az ügyvédi munkadíj első felét, bruttó 15.000 Ft-ot, irodánk fizeti Ön helyett.

Az ügyvédi munkadíj második felét, bruttó 15.000 Ft-ot, a könyvelés díjából levonjuk.

Cégalapítás illetéke 50.000 Ft helyett most 0 Ft.

Megtakarítás: 80.000 Ft


2) "Ragaszkodom a saját ügyvédemhez" csomag

Ügyvédi munkadíj: Levonjuk a könyvelés díjából, de maximum bruttó 30.000 Ft mértékben.

Cégalapítás illetéke: 50.000 Ft helyett most 0 Ft.

Megtakarítás maximum: 80.000 Ft


Normál cégalapítás csomag (könyvelés megrendelése nélkül)

Ügyvédi munkadíj: 30.000 Ft

Cégalapítás illetéke: 50.000 Ft helyett most 0 Ft.

Megtakarítás: 50.000 Ft


Amit nem kérünk: Székhelyszolgáltatás megrendelését, könyvelési díjat előre.

Amit nyújtunk: Ingyen cégalapítás, akár azonnal, egyszerűen, kedvező feltételekkel, színvonalasan, garanciával, tapasztalt ügyvéddel.

Intézze cégügyeit kényelmesen, egy helyen! Mobil: 30/389 9918

Visszahívást kérek Akciók

Tájékozódjon a csomagajánlataink nyújtotta előnyökről!


"Ingyen megalapíthatom a cégem?"

Sokan hitetlenkedve teszik fel a kérdést, pedig igaz, nálunk tényleg ingyenes a cégalapítás. Ha minket bíz meg a könyveléssel, annak díjából levonjuk a cégalapítás költségeit. Könyvelőre mindenképpen szüksége lesz, így most egy helyen intézheti el ezt is. Ráadásul kifejezetten előnyös, ha cége ügyeit nem aprózza el.

Irodánk a cégalapítás lebonyolítása és a könyvelés mellett az adótervezésben szintén segítségére lehet. Így nemcsak a cégalapítás költségeinek megtakarításával spórolhat pénzt, hanem egyszersmind felépítheti a későbbi sikerének hátterét is azzal, hogy az alapító okiratban vagy a társasági szerződésben foglaltak már eleve a későbbi adóoptimalizálást szolgálják. Nem kell attól tartania, hogy az ingyenes cégalapítás bármiféle buktatót rejtegetne. Kollégáink többéves tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön, így az Önnek nyújtott szolgáltatás minősége nem szenvedhet csorbát, amelyért garanciát és anyagi felelősséget is vállalunk.

Tudja meg, hogyan alapíthat céget ingyen!

A cégalapítás alkalmával javasolt társasági forma

Minden esetben a Kft. létrehozását ajánljuk partnereinknek. A betéti társasággal szemben a korlátolt felelősségű társaság több előnnyel is rendelkezik. A felelősség kérdésköre az egyik leginkább megfontolandó téma a cégalapítás során. Ahogy neve is mutatja a Kft. esetében a felelősség korlátozott, míg a Bt. esetében a beltag személyes vagyonával felelhet a cég tartozásaiért.

Ha a cégalapítás folyamán szeretné pontosan meghatározni a vállalkozással kockáztatni kívánt összeget, csakis a Kft. létrehozása jöhet szóba. A Kft. ugyanis elkülönült vagyonnal rendelkezik, a Kft. tartozásait ebből az összegből kell fedezni, csak kivételes esetekben fordulhat elő, hogy a tagok magánvagyonukkal felelősek. Amennyiben egyedül szeretne belevágni a cégalapításba, a Kft. a kézenfekvő megoldás, hiszen egy betéti társaság alapításához legalább két főre, egy beltagra és egy kültagra van szükség.

Ismerje meg a Kft. alapításával elérhető előnyöket!

Mekkora jegyzett tőke szükséges a cégalapítás elindításához?

Az elmúlt években változott a cégalapítás szabályozásáról szóló törvény. Ennek hatására többen megriadtak a Kft. alapításától, mert túl magasnak tartják a törzstőke 3 millió forintban megállapított minimumösszegét. Különösen a kisvállalkozás indításán gondolkodók vélik úgy, hogy egy ekkora összeg mellett lehetetlen a cégalapítás. A jó hírünk számukra, hogy a cégalapítás egyetlen forint törzstőke befizetése nélkül is megvalósítható. Számos megoldás kínálkozik arra, hogy vállalkozása elkezdje működését már a pénzbeli hozzájárulás befizetése előtt.

A betéti társaságokra vonatkozóan a cégalapítás továbbra sem igényel jegyzett tőkét. Ám éppen ezért kockázatos is, hiszen így a beltag a magánvagyonával felel a Bt. tartozásaiért. Elsőre talán kedvezőnek tűnhet egy Bt. alapítása, de nem véletlenül ajánljuk partnereinknek a korlátolt felelősségű társasági formát. Kollégáink pontosan tudják, milyen lehetőségek kínálkoznak az azonnali tőkebefizetés nélküli cégalapításra.

Tudjon meg többet a Kft. alapításához szükséges jegyzett tőkéről!

Egyszemélyes Kft. alapítása

A cégalapítás történhet egy társaság vagy akár egyetlen személy által is. Noha a Kft. alapvetően egy gazdasági társaság, akár egyedül is alapítható. Ilyen esetben a cégalapítás nem társasági szerződés, hanem alapító okirat aláírásával megy végbe. Ezzel a formával azok számára is ajánlott a cégalapítás, akik eddig egyéni vállalkozóként végezték tevékenységüket. Fontos azonban hozzátenni, hogy az egyszemélyes Kft. tagja csak akkor lehet munkaviszonyban a Kft.-vel, ha ezt az alapító okiratban már a cégalapítás során rögzítik.

A cégalapítás folyamata a fentiektől eltekintve nem tér el az egyszemélyes és a többszemélyes Kft. esetén. Az egyszemélyes Kft. tagja ugyanazokat az előnyöket élvezheti, mint a bármely korlátolt felelősségű társaság tagja. Nemcsak a cégalapítás teremt lehetőséget egyszemélyes Kft. létrehozására. Amennyiben a társaság minden üzletrésze egyetlen taghoz kerül, egy éven belül szükséges az alapító okirat elkészíttetése.

Hasznosnak fogja találni tájékoztatónkat, ha egyszemélyes Kft. alapítását tervezi.

Miért irodánk az ideális partner, ha szóba kerül a cégalapítás?

Jelentős tapasztalattal rendelkezünk a cégalapítás terén, munkatársaink komoly szakmai múlttal bírnak. Rengeteg ügyfelünket vezettük már végig a cégalapítás buktatóin akik azóta sikeres vállalkozások tulajdonosaivá váltak. Ebben szerepe van annak is, hogy az általunk kialakított biztos alapra építkeztek. Számunkra ugyanis elképzelhetetlen a cégalapítás a körültekintő adótervezés nélkül, amely a vállalkozás gazdaságos működésének egyik alapfeltétele.

Közösen az Ön vállalkozását is sikerre vihetjük. Ennek csak első lépése a cégalapítás, amelynek költségeitől most megszabadulhat, ha irodánkra bízza a könyvelést. Elégedettségére garanciát vállalunk. Amennyiben nem tartja megfelelőnek cégünk szolgáltatását, az első három hónapban bármikor szerződést bonthat, és mi visszafizetjük az Ön által kifizetett díjat. Minőségi garanciánk keretében anyagi felelősséget is vállalunk a hibáinkból adódó esetleges bírságokkal kapcsolatosan. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Vegye sorra a cégünk kínálta előnyöket!

Ezekre is figyeljen a cégalapítás során!

A cégnév kiválasztása során vegye figyelembe, hogy a cégalapítás alkalmával nem jegyeztethet be már létező nevet vagy ahhoz túlzottan hasonlót! Tájékozódjon felelősségi köréről és kötelezettségeiről! Alaposan nézzen utána a járulékok és az ÁFA fizetésére vonatkozó lehetőségeknek! Ne higgye, hogy saját maga elvégezheti a könyvelést! Ha nem szeretné büntetéssel zárni a cégalapítás utáni első üzleti évet, jobb, ha szakemberre bízza a számviteli ügyintézést!

Mindenki követhet el hibákat, viszont a cégalapítás során ez sokba kerülhet. Ha nem szeretne komoly összegeket veszíteni, fontos, hogy körültekintően járjon el a cégalapítás minden lépésénél. Rengeteg időt és pénzt spórolhat, ha szakértőket bíz meg a cégalapítás, a könyvelés és az adóoptimalizálás feladataival. Az így megtakarított összeget aztán a vállalkozás fejlesztésére fordíthatja. Támaszkodjon nyugodtan kollégáink szakképzettségére és tapasztalatára!

Ezeket a hibákat is kerülje el, ha cégalapításba vág!

Hogyan zajlik a cégalapítás?

A cégalapítás menete összetett, de irodánk segítségével a lehető legegyszerűbben jegyeztetheti be vállalkozását. Csupán néhány dokumentumra lesz szüksége, mint a személyi igazolvány, a lakcímkártya és az adókártya. Ezt követően végigvezetjük a cégalapítás teljes folyamatán, miközben tájékoztatjuk a lehetőségeiről, és segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb opciókat. A cégalapítás sarokköve a társasági szerződés aláírása. A szerződés részleteinek kidolgozásában ügyvédpartnerünk lesz segítségére, de ha szeretné, választhatja saját ügyvédjét is. Ez nem jelent semmiféle hátrányt, az ingyenes cégalapítás kedvezményünket így is igénybe veheti. A Cégbírósággal történő ügyintézés terhét is levesszük a válláról, hogy Ön az érdemi munkára fókuszálhasson. Segítségünkkel a cégalapítás akár egyetlen nap alatt is elintézhető.

A cégalapítás részletes menetét is megtalálja weboldalunkon.

Intézze cégügyeit kényelmesen, egy helyen! Mobil: 30/389 9918

Könyvelés

Ahány könyvelő, annyi szokás, és noha könyvelői munka alapjai adottak, a könyvelési szolgáltatás minőségében nagy eltérések mutatkozhatnak. Összetett, a cégalapítástól a könyvelésig terjedő szolgáltatásunkért garanciát vállalunk. Mérlegképes könyvelőink, közgazdászaink, adótanácsadóink szakképzettséggel és komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Szolgáltatásaink nemcsak a teljes körű bérszámfejtésre, a klasszikus, bér-, valamint munkaügyi feladatok elvégzésére terjednek ki. Célunk, hogy olyan juttatási rendszert alakítsunk ki vállalkozása számára, amely minimalizálja fizetendő adóit és járulékait, ugyanakkor tisztességes bérezést tesz lehetővé foglalkoztatottjainak.

Cégalapítás

Vajon lehetséges a ténylegesen ingyenes cégalapítás? Bízzon bennünk: lehetséges! Irodánk most díjmentesen végzi el a cégalapítással járó ügyeket, amennyiben Ön minket bíz meg vállalkozása további könyvelésével. A cégalapítás ugyan költségekkel jár, ám mi mindezt levonjuk könyvelési díjunkból. Tartsa Ön is egy kézben cégalapítással és könyveléssel kapcsolatos ügyeit!

Adótanácsadás

Csökkentené cége adó-, valamint járulékfizetési kötelezettségeit? Mi segítünk a megoldásban! A megfelelő adótervezés, illetve adótanácsadás lehetővé teszi, hogy jelentősen csökkenjenek költségei. Bízza szakértőinkre az elemzést és a stratégia felépítését! Ne feledje, akciónk keretében az első tanácsadás díját levonjuk a könyvelés díjából, amennyiben velünk könyveltet.