A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

A cégalapítás menete

Irodánk minden segítséget megad Önnek ahhoz, hogy cége jövedelmezően működhessen. Ennek első lépéseként megbízhat minket a cégalapítással, amelyet gyorsan és gördülékenyen végzünk el. A cégalapítás során folyamatosan szem előtt tartjuk ügyfeleink érdekeit, a legkedvezőbb lehetőségeket kínáljuk fel számukra. Az alábbiakban sorra vesszük az alapítás fontosabb állomásait.

A megfelelő cégforma kiválasztása

Ügyfeleinknek szinte kivétel nélkül a Kft. alapítását javasoljuk. Ez a társasági forma számos előnnyel jár, amelyek közül kiemelkedik a tulajdonos korlátozott felelőssége. Szintén előny, hogy a betéti társaságokkal szemben Kft. alapítható egyetlen taggal is.

A szükséges adatok megadása

A cégalapításhoz elengedhetetlen néhány adat megadása. Ezekről természetesen pontosan informáljuk. A cége megalapításához mindenképpen szüksége lesz a személyi igazolványára, a lakcímkártyájára és az adókártyájára. Amennyiben további iratok is szükségesek, időben tájékoztatni fogjuk róla.

A cég nevének kiválasztása

Fontos, hogy olyan nevet válasszon cégének, amely még nem foglalt és kellőképpen eltér a már korábban bejegyzett cégek nevétől. Akár az online cégjegyzékben is ellenőrizheti, hogy az Ön által választott névvel hoztak-e már létre céget. Természetesen kollégáink ebben is segítségére lesznek.

A társasági szerződés aláírása

A cégalapítás legfontosabb pontja a társasági szerződés ? egyszemélyes Kft. esetén az alapító okirat ? aláírása. Munkatársaink az Ön igényeinek és vállalkozása céljainak megfelelően írják meg a szerződést, amely biztosítani fogja, hogy a jövőben cége a lehető legoptimálisabban működjön. A szerződés szövegezésének ellenőrzése kiemelt fontossággal bír.

Az illetékek befizetése

Örömmel javítom át ezt a pontot és örömmel írom le, hogy jelenleg nem kell illetéket fizetni, mivel jelen szabályozás szerint a cégalapítás illetékmentes. Használja ki tehát ezt a kedvező jogszabályi változást!

Ügyintézés a Cégbírósággal

Irodánk ezt követően benyújtja a szükséges iratokat és a cégbejegyzési kérelmet a Cégbírósághoz. Az ellenőrzést követően legfeljebb 2-3 napon belül bejegyzik cégét. Az egyszerűsített bejegyzéssel ez akár egy órára is csökkenthető, így a cége már a benyújtás napján megkezdheti tevékenységét.

Weboldalunkon minden, cégalapítással kapcsolatos tudnivaló rendelkezésére áll.

Könyvelés

Sokféle könyvelő van, és bár az alapok adottak, jelentős különbségek lehetnek a könyvelés módjában, a szolgáltatás minőségében. Mi komplex könyvelési szolgáltatást kínálunk, és felelősséget vállalunk az elvégzett munkáért! Könyvelő munkatársaink mind mérlegképes képesítéssel és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Teljes körű bérszámfejtés a klasszikus bér- és munkaügyi feladatok ellátásával, és még többel: segítünk egy olyan juttatási rendszer kialakításában, amely a lehető legkisebb adó- és járulékfizetési vonzattal jár, ugyanakkor a foglalkoztatottak számára is korrekt bérezést tesz lehetővé.

Cégalapítás

Ingyenes cégalapítás, ami valóban ingyenes? Igen, mi most díjmentesen végezzük el a cégalapítást, amennyiben minket bíz meg a könyveléssel. Pontosabban fogalmazva: a cégalapítás minden költségét levonjuk a könyvelési díjból! Így két legyet üthet egy csapásra, hiszen a cégalapítás mellett, a könyvelése is jó kezekbe kerül.

Adótanácsadás

Szeretné csökkenteni vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit? Segítünk! Az adótanácsadás, illetve adótervezés jelentős költségcsökkentést tesz lehetővé, ha szakértőkre bízza az elemzést és az adóstratégia kialakítását. Könyvelő irodánkban az első adótanácsadás ingyenes!