A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

Referenciák

iPon Computer Kft.

Pap Zoltán Ügyvezető:

Lassan tíz éve, hogy barátaimmal, több cég könyvelését helyeztük át a Total Profit Könyvelő Irodához. Az azóta eltelt idő alatt, sikerült a végzett munkájuk magas színvonaláról alapos képet kapnunk, hiszen sok közös feladatot hajtottunk végre sikeresen.

A napi feladatokon túl, segítséget nyújtottak több új cég alapításában és átestünk számtalan NAV ellenőrzésen. Több egész éves áfa revízión, kiutalás előtti ellenőrzésen, néhány munkaügyi ellenőrzésen és egy alakulás utáni ellenőrzésen.

Örömmel mondhatom, hogy a jó munkának és az ellenőrzésekre való sikeres felkészülésnek köszönhetően valamennyi ellenőrzés cégeink számára pozitívan végződött. Ki kell emelnem a sikeres áfa visszaigényléseket, melyek során, büntetés nélkül kaptuk vissza az összes, visszaigényelt adót. Még minket is megleptek azok az elismerő szavak, melyeket a NAV ellenőrök az éves áfa revízió végén, értékelés közben megfogalmaztak: olyan precízen könyvelt, rendezett anyagot kaptak, melyet példaképül lehet állítani a könyvelői szakma elé.

Úgy gondolom, hogy ezek után nem is mondhatok mást, mint, hogy nyugodtan ajánlom bárkinek a Total Profit Könyvelő Iroda szolgáltatását.

www.ipon.hu

Bővebben

Balássy Connection Kft.

Balássy Zsolt Ügyvezető:

Társaságunk könyvelését 2005 év eleje óta végzi megelégedésünkre a  Total Profit Könyvelő Iroda. Az előző könyvelőnk már sajnos hosszú ideje betegeskedett, így a könyvelés átadására meglehetősen nehéz körülmények között került sor.

Az új iroda kemény munkával rendezte cégünk könyvelését, ami azóta zökkenőmentesen bonyolódik. Társaságunk több irányú tevékenységet folytatott az elmúlt években, amely időnként komoly szakmai kihívás elé állította a cég vezetését, illetve könyvelésünket.

A segítségükkel azonban mindig sikerült megtalálni a törvényes, de ránk nézve kedvező megoldásokat. Az évek során több alkalommal kaptunk NAV ellenőrzést, amely mindig problémamentesen fejeződött be, sőt, könyvelésünk az ellenőröktől néhány ízben dicséretet is kapott.

A több éves együttműködés során, szívélyes munkakapcsolat alakult ki a könyvelő iroda kollektívájával. Személyes találkozóinkon, ha az időnk engedi, a könyvelésen túlmutató hasznos és érdekes beszélgetésekre is sor szokott kerülni.

Érdemes megemlítenem még a könyvelési díjat. Tevékenységünk jellege és nagyságrendje miatt, úgy gondolom, hogy nem tartozunk a keveset fizető ügyfelek közé, de ennek ellenére korrektnek és arányosnak tartom a fizetett díjat, a nyújtott szolgáltatás mértékét és színvonalát figyelembe véve.

www.harmonia-wellness.hu

Bővebben

Party Mix Kft.

Barna-Chrestels Olívia Ügyvezető:

2007 év eleje óta könyveli a vállalkozásunkat a Total Profit Könyvelő Iroda. Akkor még nem a mi tulajdonunkban volt, de amikor megvásároltuk a céget, az előző tulajdonos, Góth Miklós László javaslatára döntöttünk arról, hogy tovább folytatjuk az együttműködést a könyvelő irodával.

Döntésünket azóta sem bántuk meg. Folyamatosan segítséget nyújtanak, hogy adó és járulékfizetésünk a körülményeket figyelembe véve, számunkra elfogadható módon alakuljon. A törvényi lehetőségek kihasználásával segítik terheink optimalizálását.

A hatóságokkal sem voltak soha gondjaink. Sajnos messze lakunk az irodától, de még ez sem okozott zavart a könyvelésben, rugalmas hozzáállásuknak köszönhetően. Csak ajánlani tudom a Total Profit Könyvelő Irodát.

www.partysofor.hu

Bővebben

Telima Kft.

Fábián Szabolcs Ügyvezető:

A  Total Profit Könyvelő Iroda 2006 óta nyújt számunkra teljeskörű számviteli szolgáltatást. Ez idő alatt sok változáson mentünk keresztül.

Működő céget értékesítettünk, új társaságot alapítottunk, tevékenységet módosítottunk, de a könyvelő iroda mindvégig hűséges, megbízható partnerünk maradt, színvonalas szolgáltatásával segítette elképzeléseink végrehajtását.

Igen fontosnak tartom kiemelni, hogy két ízben egész éves áfa revíziót folytattak társaságunknál, egy dolgot leszámítva, (az sem az iroda hibájából), sikerrel vettük az ellenőrzéseket. Az előbbiek tükrében úgy gondolom, hogy aki a Total Profit Könyvelő Irodával könyveltet, jó kezekbe helyezi cége anyagát.

www.sbs-mobil.hu

Bővebben

Gátigáz Klíma Kft.

Gátiné Fábián Erzsébet Ügyvezető:

2006-ban alapítottuk Férjemmel a vállalkozásunkat. Azóta a Total Profit Könyvelő Irodával könyveltetünk. Munkájuknak, szakmai felkészültségüknek, folyamatos és kiegyensúlyozott együttműködésünknek köszönhetően költségvetési kapcsolataink mindvégig rendezettek voltak, soha egyetlen felszólítást, figyelmeztetést, vagy büntetést nem kaptunk.

Segítségükkel a vállalkozásunk helyzete mindvégig átlátható és tervezett volt, így nyugodtan tudtuk energiáinkat a saját munkánkra összpontosítani.

Az utóbbi időkben az együttműködésünk kezd kiszélesedni, több ízben igényelték cégünk segítségét. 2009 tavaszán például, új irodájuk klíma berendezéseinek telepítésében közreműködtünk.

Ha a vállalkozásuk bővítésére szeretnék fordítani energiáikat és nem szeretik a kellemetlen meglepetéseket, azt javaslom, hogy bízzák a könyvelésüket a Total Profit Könyvelő Irodára.

www.gatigazklima.hu

Bővebben

VLG Multimédia Kft.

Lázár Gábor Ügyvezető:

2006-ban alapítottam társaságomat. A Total Profit Könyvelő Irodát ekkor kerestem fel egyik üzleti partnerem javaslatára, akinek a cégét már 2003 óta könyvelik nagy megelégedésére.

Ezt a lépésemet az óta sem bántam meg. A szerződésünk megkötése után haladéktalanul megkezdték a munkát és visszamenőleg is megtettek mindent, ami szükséges volt.

A cégemben történt kezdeti beruházások áfa visszaigénylése a segítségükkel nem jelentett problémát. Szeretem, hogy velük az ügyintézés egyszerű és zökkenőmentes. Közös tennivalóinkat, találkozásainkat a feszített munkaidő beosztásomhoz igazítva, rugalmasan tudjuk ütemezni, előre mindig felkészülten fogadnak és gyorsan meg tudjuk beszélni az aktuális teendőket.

Kritikus esetekben akár telefonon is azonnal segítségemre tudnak lenni. Precizitásuknak és naprakész szaktudásuknak köszönhetően még nem akadt problémám a hatóságokkal. Soha egy késett bevallás, felszólítás, pláne egy büntetés.

www.vlgmultimedia.hu

Bővebben

Még további néhány azok közül az elégedett cégek közül, (a teljesség igénye nélkül,) amely nálunk vette igénybe a cégalapítás szolgáltatást és a mai napig nálunk könyveltet, vagy a cégalapítás után került hozzánk és a mi könyvelő irodánknál veszi igénybe a könyvelési szolgáltatásokat:

 

 

Könyvelés

Sokféle könyvelő van, és bár az alapok adottak, jelentős különbségek lehetnek a könyvelés módjában, a szolgáltatás minőségében. Mi komplex könyvelési szolgáltatást kínálunk, és felelősséget vállalunk az elvégzett munkáért! Könyvelő munkatársaink mind mérlegképes képesítéssel és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Teljes körű bérszámfejtés a klasszikus bér- és munkaügyi feladatok ellátásával, és még többel: segítünk egy olyan juttatási rendszer kialakításában, amely a lehető legkisebb adó- és járulékfizetési vonzattal jár, ugyanakkor a foglalkoztatottak számára is korrekt bérezést tesz lehetővé.

Cégalapítás

Ingyenes cégalapítás, ami valóban ingyenes? Igen, mi most díjmentesen végezzük el a cégalapítást, amennyiben minket bíz meg a könyveléssel. Pontosabban fogalmazva: a cégalapítás minden költségét levonjuk a könyvelési díjból! Így két legyet üthet egy csapásra, hiszen a cégalapítás mellett, a könyvelése is jó kezekbe kerül.

Adótanácsadás

Szeretné csökkenteni vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit? Segítünk! Az adótanácsadás, illetve adótervezés jelentős költségcsökkentést tesz lehetővé, ha szakértőkre bízza az elemzést és az adóstratégia kialakítását. Könyvelő irodánkban az első adótanácsadás ingyenes!