A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

Rólunk - Könyvelő irodánk

Könyvelő irodánk családi vállalkozás, ami tulajdonosai személyes közre-működésével realizálódik.

 

Ezen személyes részvételnek és mérlegképes könyvelő végzettségű munkatársainknak döntő jelentősége van a nyújtott szolgáltatás, illetve az ahhoz kapcsolódó minőség és felelősség szempontjából.

 

Végzett munkánk alapgondolata az adófizetés minimalizálása a jogszabályi környezetben lévő lehetőségek felkutatásával és maximális kihasználásával.

Könyvelő - Földes Tímea - Közgazdász

 

Földes Tímea - Közgazdász
Regisztrált mérlegképes könyvelő
Bér és társadalombiztosítási ügyintéző

 

Miért fizetne többet, ha kevesebbet is lehet?


A fentebb leírtakra jó alapot szolgáltat tulajdonosi elhivatottságunk, sok éves szakmai tapasztalatunk, illetve folyamatos tanulmányaink, melyek egyben segítik a biztos eligazodást ebben az állandóan változó, jellemzően bonyolódó és egyre inkább elvonó jogszabályi környezetben.

 

Mindketten jelesen másoddiplomáztunk 2000-ben a Budapesti Gazdasági Főiskolán, ahol számvitel szakon szakközgazdászként végeztünk. Ezt követően 2001-ben a mérlegképes könyvelői oklevelet is megszereztük. Azóta is több szakmai képzésen vettünk részt, melyből a társam, Földes Tímea által átvett társadalombiztosítási ügyintézői, ill. az általam / Földes Gábor / megszerzett adószakértői oklevelet kívánom kiemelni.

 

 

Földes Gábor könyvelő - Közgazdász Okleveles adószakértő Regisztrált mérlegképes könyvelő

 

Földes Gábor - Közgazdász
Okleveles adószakértő
Regisztrált mérlegképes könyvelő

Irodánk a gazdasági élet számos területén tevékenykedő cégnek vállal könyvelési szolgáltatást (vendéglátás, számítástechnika, építőipar, kis- és nagykereskedelem, stb.).

 

Ügyfeleink méretüket tekintve is változatos képet mutatnak, a sarki fűszerestől a milliárdos forgalmat megtahaladó export-import cégig.

 

Szakmai Partnereinkkel együtt-működve komplex szolgáltatást nyújtunk a cégalapítástól kezdve az adó- és jogi tanácsadáson át a könyvvizsgálatig.

 


Néhány azok közül az elégedett cégek közül, (a teljesség igénye nélkül,) amely nálunk vette igénybe a cégalapítás szolgáltatást és a mai napig nálunk könyveltet, vagy a cégalapítás után került hozzánk és a mi könyvelő irodánknál veszi igénybe a könyvelési szolgáltatásokat:

 

Könyvelés

Sokféle könyvelő van, és bár az alapok adottak, jelentős különbségek lehetnek a könyvelés módjában, a szolgáltatás minőségében. Mi komplex könyvelési szolgáltatást kínálunk, és felelősséget vállalunk az elvégzett munkáért! Könyvelő munkatársaink mind mérlegképes képesítéssel és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Teljes körű bérszámfejtés a klasszikus bér- és munkaügyi feladatok ellátásával, és még többel: segítünk egy olyan juttatási rendszer kialakításában, amely a lehető legkisebb adó- és járulékfizetési vonzattal jár, ugyanakkor a foglalkoztatottak számára is korrekt bérezést tesz lehetővé.

Cégalapítás

Ingyenes cégalapítás, ami valóban ingyenes? Igen, mi most díjmentesen végezzük el a cégalapítást, amennyiben minket bíz meg a könyveléssel. Pontosabban fogalmazva: a cégalapítás minden költségét levonjuk a könyvelési díjból! Így két legyet üthet egy csapásra, hiszen a cégalapítás mellett, a könyvelése is jó kezekbe kerül.

Adótanácsadás

Szeretné csökkenteni vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit? Segítünk! Az adótanácsadás, illetve adótervezés jelentős költségcsökkentést tesz lehetővé, ha szakértőkre bízza az elemzést és az adóstratégia kialakítását. Könyvelő irodánkban az első adótanácsadás ingyenes!