A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

Cégalapítás csomagjaink

Ügyfeleink különböző csomagok közül választhatják ki a számukra legkedvezőbbet és legkényelmesebbet. Az egyes csomagoknál feltüntettük a várható megtakarítás mértékét. Ennyivel csökkenhetnek a cégalapítás adminisztrációs költségei, és ennyivel több pénzt fordíthat a vállalkozása beindítására.

Számunkra fontos, hogy partnereink elégedettek és sikeresek legyenek, hiszen célunk a hosszú távú kapcsolat kialakítása. Éppen ezért keressük azokat a módokat, amelyekkel ügyfeleink cégei sikeresen és eredményesen működhetnek.

Cégalapítás során igényelhető csomagok

Több lehetőséget is kínálunk ügyfeleink számára, amelyekkel közel 80 000 forinttal csökkenthetik a cégalapítás alkalmával felmerülő kiadásaikat. Így Ön is megspórolhatja magának az ügyvédi díj kifizetését és az illeték költségét. Fontosnak tartjuk a partnereinkkel való tartós együttműködést, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink a cégalapítás után is hosszú távon sikeresek legyenek.

Már a cégalapítás során nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő feltételrendszer kialakítására, amellyel egy fenntarthatóan működő vállalkozás alapjait tesszük le. Irodánk a kezdetektől fogva figyelembe veszi az adóoptimalizálás és -tervezés szempontjait. Ha szeretné, hogy vállalkozása közvetlenül a cégalapítás után minimális teherrel működjön, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, és kérje segítségüket az Ön számára legkedvezőbb csomag kiválasztásában!

Intézze cégügyeit kényelmesen, egy helyen! Mobil: 30/389 9918

Visszahívást kérek Akciók

Oldalunkon bővebb felvilágosítást kaphat a cégalapítás részleteiről és az egyes csomagok pontos díjairól.

Könyvelés

Sokféle könyvelő van, és bár az alapok adottak, jelentős különbségek lehetnek a könyvelés módjában, a szolgáltatás minőségében. Mi komplex könyvelési szolgáltatást kínálunk, és felelősséget vállalunk az elvégzett munkáért! Könyvelő munkatársaink mind mérlegképes képesítéssel és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Teljes körű bérszámfejtés a klasszikus bér- és munkaügyi feladatok ellátásával, és még többel: segítünk egy olyan juttatási rendszer kialakításában, amely a lehető legkisebb adó- és járulékfizetési vonzattal jár, ugyanakkor a foglalkoztatottak számára is korrekt bérezést tesz lehetővé.

Cégalapítás

Ingyenes cégalapítás, ami valóban ingyenes? Igen, mi most díjmentesen végezzük el a cégalapítást, amennyiben minket bíz meg a könyveléssel. Pontosabban fogalmazva: a cégalapítás minden költségét levonjuk a könyvelési díjból! Így két legyet üthet egy csapásra, hiszen a cégalapítás mellett, a könyvelése is jó kezekbe kerül.

Adótanácsadás

Szeretné csökkenteni vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit? Segítünk! Az adótanácsadás, illetve adótervezés jelentős költségcsökkentést tesz lehetővé, ha szakértőkre bízza az elemzést és az adóstratégia kialakítását. Könyvelő irodánkban az első adótanácsadás ingyenes!