A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

Valóban ingyenes a cégalapítás?

Igen, ezért Önnek csak annyit kell tennie, hogy a cégalapítás mellett a könyvelés szolgáltatásával irodánkat bízza meg.

A cégalapítás során az Ön részéről megfizetésre kerülnek az alapítási költségek, melyek azonban a fizetendő könyvelési díjból levonásra kerülnek. A cégalapítás kedvezményes ügyvédi munkadíja, (könyvelés igénybevétele mellett) 15.000 Ft, ez mind a Bt. és Kft. társasági formákra igaz. A cégalapítás illetéke pedig, az új szabályozás szerint, 50.000 ft helyett, most 0 Ft.

Ebben az esetben tehát maximum 15.000 Ft összköltséggel történik a cégalapítás, mely összeg teljes mértékben költségként elszámolható és a könyvelés díjából is levonásra kerül. Így a cégalapítás az Ön számára ingyenessé válik.

Csak akkor ingyenes a cégalapítás, ha az Önök irodájának ügyvédje alapítja?

Nem. Előfordulhat, hogy valakinek van saját ügyvédje, akihez ragaszkodik, esetleg másutt megalapítják valamivel olcsóbban. Ezekre az esetekre is kínálunk megoldást! A cégalapítás költségeit könyvelő irodánk így is átvállalja oly módon, hogy az levonásra kerül a fizetendő könyvelési díjból.

Levonjuk az ügyvédi munkadíjat annak számlával igazolt mértékéig, de legfeljebb bruttó 30.000 Ft-ig, így válik a cégalapítás ingyenessé az Ön számára.

Csökken a cégalapítás színvonala a nyújtott kedvezmény miatt?

Nem. A cégalapítást könyvelő irodánk tapasztalt és lelkiismeretes ügyvédpartnere végzi, aki közel harminc éve, elsősorban gazdasági társaságok jogi képviseletével foglalkozik, ebből majd egy évtizede ügyfeleink maradéktalan megelégedésére. Tovább növeli a nyújtott szolgáltatás színvonalát, hogy mindezt szoros együttműködésben végzi könyvelőirodánk többdiplomás, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő képesítésű, tapasztalt közgazdász munkatársaival.

Mennyi idő a cégalapítás? A kedvezmény miatt nem húzódik el a bejegyzés?

Indokolt esetben akár már aznap, normál eljárásban másnapra megalapítjuk a cégét. Tehát a cégnek cégjegyzékszáma, adószáma, kérésére EU-s adószáma van, és elkezdődhet az érdemi munka, számlázhat, alkalmazottakat vehet fel, egyszóval működhet.

Tudjon meg többet a cégalapítás részleteiről!

Könyvelés

Sokféle könyvelő van, és bár az alapok adottak, jelentős különbségek lehetnek a könyvelés módjában, a szolgáltatás minőségében. Mi komplex könyvelési szolgáltatást kínálunk, és felelősséget vállalunk az elvégzett munkáért! Könyvelő munkatársaink mind mérlegképes képesítéssel és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Teljes körű bérszámfejtés a klasszikus bér- és munkaügyi feladatok ellátásával, és még többel: segítünk egy olyan juttatási rendszer kialakításában, amely a lehető legkisebb adó- és járulékfizetési vonzattal jár, ugyanakkor a foglalkoztatottak számára is korrekt bérezést tesz lehetővé.

Cégalapítás

Ingyenes cégalapítás, ami valóban ingyenes? Igen, mi most díjmentesen végezzük el a cégalapítást, amennyiben minket bíz meg a könyveléssel. Pontosabban fogalmazva: a cégalapítás minden költségét levonjuk a könyvelési díjból! Így két legyet üthet egy csapásra, hiszen a cégalapítás mellett, a könyvelése is jó kezekbe kerül.

Adótanácsadás

Szeretné csökkenteni vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit? Segítünk! Az adótanácsadás, illetve adótervezés jelentős költségcsökkentést tesz lehetővé, ha szakértőkre bízza az elemzést és az adóstratégia kialakítását. Könyvelő irodánkban az első adótanácsadás ingyenes!