A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

Miért válasszon minket partnerül a cégalapításhoz?

  • Végigvezetjük Önt a cégalapítás folyamatán, megtaláljuk a legkedvezőbb alternatívákat, amelyek hosszútávon kedvező feltételeket biztosítanak vállalkozása eredményes működéséhez.
  • A gondos adótervezés segítségével minimalizáljuk az Ön adó- és járulékfizetési kötelezettségeit.
  • Amennyiben igénybe veszi cégalapítás akcióinkat, ingyen alapítja vállalkozását, mellyel pénzt takarít meg.
  • Nálunk a kedvező ár nem megy a minőség rovására! Ennek biztosítéka, hogy a cégalapítás elvégzésére minőségi és elégedettségi garanciát vállalunk!

Cégalapítás gyorsan és szakszerűen

A cégalapítás kiemelkedő fontosságú egy vállalkozás életében. A cégalapítás során hozott döntések és intézkedések alapvetően meghatározzák a vállalkozás működésének feltételrendszerét, így jelentős befolyást gyakorolhatnak későbbi sikerére, jövedelmező tevékenységére.

A cégalapítás szakaszaiban kell dönteni a megfelelő vállalkozási formáról, a befektetett tőke nagyságáról, a tulajdonosi szerkezetről, a választott adózási módokról stb. Már a cégalapítás időszakában nélkülözhetetlen az adótervezés mint eszköz, amellyel a vállalkozás jövőbeni adóterhelését lehet jelentősen csökkenteni.

Minden adminisztrációs segítséget megadunk

Partnereinket az első lépésektől egészen a cégalapítás végéig segítjük. Önnek csupán a személyi igazolványát, a lakcímkártyáját és az adókártyáját kell magával hoznia, az adminisztrációt mi elintézzük. Közben koncentrálhat az érdemi munkára és a vállalkozása beindítására, sőt a legtöbb esetben már másnapra megkapja a cégjegyzékszámot, az adószámot, ha kéri, az EU-s adószámot is. Így szinte azonnal megkezdheti tevékenységét, számlákat bocsáthat ki, működtetheti cégét.

Ingyen elvégezzük a cégalapítást

Amennyiben minket bíz meg cége könyvelésének elkészítésével, közel 90 000 forintot spórolhat meg a cégalapításon, ugyanis a könyvelés díjából levonjuk a cégalapítás költségeit, az ügyvédi munkadíjat és az illetéket is. Nem szükséges feltétlenül a velünk kapcsolatban álló ügyvédet választani, akár saját ügyvédjének munkadíját is átvállaljuk.

Garantáljuk elégedettségét

Számunkra elsődleges ügyfeleink elégedettsége, ezért a legmagasabb színvonalon végezzük tevékenységünket. Amennyiben nem elégedett szolgáltatásunk minőségével, három hónapon belül indoklás nélkül felbonthatja szerződését, és mi visszafizetjük a szolgáltatás díját.

Továbbá minőségi garanciát is vállalunk, amelyet felelősségbiztosítással egészítünk ki. Ennek értelmében cégünk anyagi felelősséget vállal az elvégzett munkáért. Így nem történhet meg az, hogy a mi hibánk miatt Önnek kellene fizetnie. Könyvelő irodánk kifizeti az esetleges tévedések miatt kiszabott bírságot. Továbbá az adott hónap szolgáltatási díját is visszatérítjük Önnek.

Velünk a minden részletre kiterjedő cégalapítás is egyszerűbb, mint hinné. Győződjön meg róla Ön is!

Könyvelés

Sokféle könyvelő van, és bár az alapok adottak, jelentős különbségek lehetnek a könyvelés módjában, a szolgáltatás minőségében. Mi komplex könyvelési szolgáltatást kínálunk, és felelősséget vállalunk az elvégzett munkáért! Könyvelő munkatársaink mind mérlegképes képesítéssel és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Teljes körű bérszámfejtés a klasszikus bér- és munkaügyi feladatok ellátásával, és még többel: segítünk egy olyan juttatási rendszer kialakításában, amely a lehető legkisebb adó- és járulékfizetési vonzattal jár, ugyanakkor a foglalkoztatottak számára is korrekt bérezést tesz lehetővé.

Cégalapítás

Ingyenes cégalapítás, ami valóban ingyenes? Igen, mi most díjmentesen végezzük el a cégalapítást, amennyiben minket bíz meg a könyveléssel. Pontosabban fogalmazva: a cégalapítás minden költségét levonjuk a könyvelési díjból! Így két legyet üthet egy csapásra, hiszen a cégalapítás mellett, a könyvelése is jó kezekbe kerül.

Adótanácsadás

Szeretné csökkenteni vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit? Segítünk! Az adótanácsadás, illetve adótervezés jelentős költségcsökkentést tesz lehetővé, ha szakértőkre bízza az elemzést és az adóstratégia kialakítását. Könyvelő irodánkban az első adótanácsadás ingyenes!