A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

TotalProfit - Garancia

Minőségi garancia

Könyvelő irodánk szolgáltatását magas színvonalon végzi, amely mellett felelősség biztosítással is rendelkezik. Mindezek együttesen biztosítják számunkra a lehetőséget, hogy anyagi felelősséget is vállaljunk az elvégzett munkáért.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy amennyiben ügyfelünk a mi hibánkból bírságot kap, annak megfizetését könyvelő irodánk átvállalja. Sőt! Annak a szolgáltatásnak az adott havi díját is visszatérítjük, melyben a hibát elkövettük!

konyveles-garancia


Elégedettségi garancia:

Nálunk fontos az elégedett ügyfél! Ennek érdekében minden új ügyfelünknek 3 hónapon belül kérdés nélkül visszafizetjük a teljes díját, amennyiben nem elégedett szolgáltatásunkkal és felbontja szerződését.

A garancián túl, számos akcióval állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Visszahívást kérek Akciók

Könyvelés

Sokféle könyvelő van, és bár az alapok adottak, jelentős különbségek lehetnek a könyvelés módjában, a szolgáltatás minőségében. Mi komplex könyvelési szolgáltatást kínálunk, és felelősséget vállalunk az elvégzett munkáért! Könyvelő munkatársaink mind mérlegképes képesítéssel és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Teljes körű bérszámfejtés a klasszikus bér- és munkaügyi feladatok ellátásával, és még többel: segítünk egy olyan juttatási rendszer kialakításában, amely a lehető legkisebb adó- és járulékfizetési vonzattal jár, ugyanakkor a foglalkoztatottak számára is korrekt bérezést tesz lehetővé.

Cégalapítás

Ingyenes cégalapítás, ami valóban ingyenes? Igen, mi most díjmentesen végezzük el a cégalapítást, amennyiben minket bíz meg a könyveléssel. Pontosabban fogalmazva: a cégalapítás minden költségét levonjuk a könyvelési díjból! Így két legyet üthet egy csapásra, hiszen a cégalapítás mellett, a könyvelése is jó kezekbe kerül.

Adótanácsadás

Szeretné csökkenteni vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit? Segítünk! Az adótanácsadás, illetve adótervezés jelentős költségcsökkentést tesz lehetővé, ha szakértőkre bízza az elemzést és az adóstratégia kialakítását. Könyvelő irodánkban az első adótanácsadás ingyenes!