A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

Adótanácsadás

Az adótervezés, mint tudomány, egyre nagyobb szerepet kellene, hogy betöltsön a vállalkozások életében. Segítségével lehet feltárni a jogszabályi környezetben lévő azon lehetőségeket, melyekkel csökkenteni lehet a vállalkozások adó és járulékfizetési kötelezettségeit.

Visszahívást kérek

Jelenleg azonban a könyvelő irodák többsége nem használja ki az adótervezés által nyújtott lehetőségeket, így nem képes megfelelő segítséget adni e terhek mérséklésében. Szakképzett és tapasztalt munkatársaink az adótervezést az újonnan alakuló vállalkozásoknál, már az alapítás első pillanatától kezdve a vállalati tervezés szerves részévé teszik.

A már működő vállalkozásoknál áttekintve és elemezve helyzetüket, keresik meg azon lehetőségeket, mellyel csökkenteni lehet adó és járulékterhelésüket, javítva ezzel jövedelmezőségüket.

Akciók

Nem kap elég segítséget vállalkozása terheinek csökkentésében? Túl sok adót, járulékot fizet? Egyéb adózási gondja van? Vegye igénybe adótanácsadói szolgáltatásunkat, akár díjmentesen!

Könyvelő irodánk minőségi és elégedettségi garanciát vállal munkájára.

konyveles-garancia

Könyvelés

Sokféle könyvelő van, és bár az alapok adottak, jelentős különbségek lehetnek a könyvelés módjában, a szolgáltatás minőségében. Mi komplex könyvelési szolgáltatást kínálunk, és felelősséget vállalunk az elvégzett munkáért! Könyvelő munkatársaink mind mérlegképes képesítéssel és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Teljes körű bérszámfejtés a klasszikus bér- és munkaügyi feladatok ellátásával, és még többel: segítünk egy olyan juttatási rendszer kialakításában, amely a lehető legkisebb adó- és járulékfizetési vonzattal jár, ugyanakkor a foglalkoztatottak számára is korrekt bérezést tesz lehetővé.

Cégalapítás

Ingyenes cégalapítás, ami valóban ingyenes? Igen, mi most díjmentesen végezzük el a cégalapítást, amennyiben minket bíz meg a könyveléssel. Pontosabban fogalmazva: a cégalapítás minden költségét levonjuk a könyvelési díjból! Így két legyet üthet egy csapásra, hiszen a cégalapítás mellett, a könyvelése is jó kezekbe kerül.

Adótanácsadás

Szeretné csökkenteni vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit? Segítünk! Az adótanácsadás, illetve adótervezés jelentős költségcsökkentést tesz lehetővé, ha szakértőkre bízza az elemzést és az adóstratégia kialakítását. Könyvelő irodánkban az első adótanácsadás ingyenes!