Cím

1161 Budapest, Hársfavirág utca 53. fsz.1. 1-es kapucsengő

a

Adótanácsadás

Az adótervezés, mint tudomány

Egyre nagyobb szerepet kellene, hogy betöltsön a vállalkozások életében.

Segítségével lehet feltárni a jogszabályi környezetben lévő azon lehetőségeket, melyekkel csökkenteni lehet a vállalkozások adó- és járulékfizetési kötelezettségeit.

Jelenleg azonban a könyvelő irodák többsége nem használja ki az adótervezés által nyújtott lehetőségeket, így nem képes megfelelő segítséget adni a terhek mérséklésében.

Szakképzett és tapasztalt munkatársaink az adótervezést az újonnan alakuló vállalkozásoknál, már az alapítás első pillanatától kezdve a vállalati tervezés szerves részévé teszik.

A már működő vállalkozásoknál áttekintve és elemezve helyzetüket, keresik meg azon lehetőségeket mellyel csökkenteni lehet adó- és járulékterhelésüket, javítva ezzel jövedelmezőségüket.

A mai hazai és nemzetközi adózás nagyon szerteágazó.

Rengeteg adó- és járulékfajta van, de emellett nagyon sok kedvezmény igénybevételére van lehetőség, meghatározott feltételek mellett.
Ezeket a kedvezményes lehetőségeket fontos kiaknázni, sok adót lehet vele megtakarítani, csak egy kis odafigyelésre van szükség.
Az általunk könyvelt cégeket rendszeresen elemezzük, átvilágítjuk. A külső és belső környezet folyamatosan változik, előre tervezni nagyon nehéz, de megfelelő adóoptimalizálással hosszú távon is lehet sikeresen működni.

Nem kap elég segítséget vállalkozása terheinek csökkentésében? Túl sok adót fizet? Egyéb adózási gondja van? Vegye igénybe adótanácsadói szolgáltatásunkat, akár díjmentesen!

 Könyvelő irodánk minőségi és elégedettségi garanciát vállal munkájára.