A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

Kapcsolat

Total Profit Kft

Cím: 1161 Budapest Hársfavirág u. 53
E-mail:
info@totalprofit.huEz az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
Telefon: (06) 1-405-5218
Fax: (06) 1-401-0014
Mobiltelefon: (06) 30-389-9918
Adószám: 13138772-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-720636

Kérjen visszahívást egyszerűen!

Térkép:

Irodánk Észak-Pest szívében, Rákosszentmihály-Zugló-Újpalota találkozásánál, a rendezett Terra Zebra Lakóparkban található, ahol ügyfélbarát, színvonalas környezet várja kedves Ügyfeleinket. Gépjárművel jól megközelíthetőek vagyunk mind a belváros felől, mind az északi területek irányából. A jó megközelíthetőségen túl, kedvező parkolási lehetőségek szolgálják Ügyfeleink további kényelmét.

A térkép nagyításához kérjük kattintson a képre! Ha útvonalat szeretne tervezni, a nagyítás után kérjük kattintson a kék színű buborékra.

terkep

Könyvelés

Sokféle könyvelő van, és bár az alapok adottak, jelentős különbségek lehetnek a könyvelés módjában, a szolgáltatás minőségében. Mi komplex könyvelési szolgáltatást kínálunk, és felelősséget vállalunk az elvégzett munkáért! Könyvelő munkatársaink mind mérlegképes képesítéssel és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Teljes körű bérszámfejtés a klasszikus bér- és munkaügyi feladatok ellátásával, és még többel: segítünk egy olyan juttatási rendszer kialakításában, amely a lehető legkisebb adó- és járulékfizetési vonzattal jár, ugyanakkor a foglalkoztatottak számára is korrekt bérezést tesz lehetővé.

Cégalapítás

Ingyenes cégalapítás, ami valóban ingyenes? Igen, mi most díjmentesen végezzük el a cégalapítást, amennyiben minket bíz meg a könyveléssel. Pontosabban fogalmazva: a cégalapítás minden költségét levonjuk a könyvelési díjból! Így két legyet üthet egy csapásra, hiszen a cégalapítás mellett, a könyvelése is jó kezekbe kerül.

Adótanácsadás

Szeretné csökkenteni vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit? Segítünk! Az adótanácsadás, illetve adótervezés jelentős költségcsökkentést tesz lehetővé, ha szakértőkre bízza az elemzést és az adóstratégia kialakítását. Könyvelő irodánkban az első adótanácsadás ingyenes!