A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

Hírcsatornák

NAV-hírek

Könyvelés

Ahány könyvelő, annyi szokás, és noha könyvelői munka alapjai adottak, a könyvelési szolgáltatás minőségében nagy eltérések mutatkozhatnak. Összetett, a cégalapítástól a könyvelésig terjedő szolgáltatásunkért garanciát vállalunk. Mérlegképes könyvelőink, közgazdászaink, adótanácsadóink szakképzettséggel és komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Szolgáltatásaink nemcsak a teljes körű bérszámfejtésre, a klasszikus, bér-, valamint munkaügyi feladatok elvégzésére terjednek ki. Célunk, hogy olyan juttatási rendszert alakítsunk ki vállalkozása számára, amely minimalizálja fizetendő adóit és járulékait, ugyanakkor tisztességes bérezést tesz lehetővé foglalkoztatottjainak.

Cégalapítás

Vajon lehetséges a ténylegesen ingyenes cégalapítás? Bízzon bennünk: lehetséges! Irodánk most díjmentesen végzi el a cégalapítással járó ügyeket, amennyiben Ön minket bíz meg vállalkozása további könyvelésével. A cégalapítás ugyan költségekkel jár, ám mi mindezt levonjuk könyvelési díjunkból. Tartsa Ön is egy kézben cégalapítással és könyveléssel kapcsolatos ügyeit!

Adótanácsadás

Csökkentené cége adó-, valamint járulékfizetési kötelezettségeit? Mi segítünk a megoldásban! A megfelelő adótervezés, illetve adótanácsadás lehetővé teszi, hogy jelentősen csökkenjenek költségei. Bízza szakértőinkre az elemzést és a stratégia felépítését! Ne feledje, akciónk keretében az első tanácsadás díját levonjuk a könyvelés díjából, amennyiben velünk könyveltet.