A mi tudásunk az Ön profitja!

Adófizetés minimalizálása

Mire ügyeljünk cégalapítás előtt?

Ha felmerül bennünk a cégalapítás gondolata, egy sor körülményt kell górcső alá vennünk, mielőtt a tettek mezejére lépünk.

 

Cégalapításhoz fontos teendők

Ezek közül sorolunk néhányat:

  • Érdemes utánajárni, hogy a termékünknek, szolgáltatásunknak mekkora és milyen piaca van.
  • Ismerkedjünk meg a különböző gazdasági társasági formák ? kft, (z)rt, kkt, bt ? előnyeivel, hátrányaival, valamint előfeltételeivel, és válasszuk a tevékenységünkhöz, működésünkhöz és lehetőségeinkhez leginkább passzolót.
  • Legyünk körültekintőek és előrelátóak az esetleges üzlettársak kiválasztásában, az elsődleges szempontok a következők legyenek: megbízhatóság, hasonló gondolkodás, precizitás és átlátható anyagi helyzet.
  • Bízzunk meg egy könyvelőt a pénzügyi tervezet elkészítésével, hogy tisztában legyünk a kezdeti és fenntartási költségekkel.

Amennyiben segítségre lenne szüksége a cégalapítás során, szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére. Végigvezetjük a cégalapítás folyamatán, a tervezéstől kezdve az ügyvédi közreműködésen át egészen a már működő társaság könyveléséig.

Könyvelés

Sokféle könyvelő van, és bár az alapok adottak, jelentős különbségek lehetnek a könyvelés módjában, a szolgáltatás minőségében. Mi komplex könyvelési szolgáltatást kínálunk, és felelősséget vállalunk az elvégzett munkáért! Könyvelő munkatársaink mind mérlegképes képesítéssel és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Bérszámfejtés

Teljes körű bérszámfejtés a klasszikus bér- és munkaügyi feladatok ellátásával, és még többel: segítünk egy olyan juttatási rendszer kialakításában, amely a lehető legkisebb adó- és járulékfizetési vonzattal jár, ugyanakkor a foglalkoztatottak számára is korrekt bérezést tesz lehetővé.

Cégalapítás

Ingyenes cégalapítás, ami valóban ingyenes? Igen, mi most díjmentesen végezzük el a cégalapítást, amennyiben minket bíz meg a könyveléssel. Pontosabban fogalmazva: a cégalapítás minden költségét levonjuk a könyvelési díjból! Így két legyet üthet egy csapásra, hiszen a cégalapítás mellett, a könyvelése is jó kezekbe kerül.

Adótanácsadás

Szeretné csökkenteni vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit? Segítünk! Az adótanácsadás, illetve adótervezés jelentős költségcsökkentést tesz lehetővé, ha szakértőkre bízza az elemzést és az adóstratégia kialakítását. Könyvelő irodánkban az első adótanácsadás ingyenes!